Wie ben ik?!

DSC_7825Wie ben ik?

Mijn naam is Ester. Welkom op de site van Chanda Yogastudio Eindhoven!
Sinds 2005 werk ik als sportinstructrice bij diverse sportscholen en in 2011 ben ik voor mezelf begonnen als freelance-instructrice.

Mijn eerste kennismaking met yoga was in 2011 toen ik de opleiding Body Balance deed. Body Balance is een mix van Tai Chi, Pilates en vooral Power Yoga en hoewel het in de eerste instantie een sport was voor erbij werd ik meteen gegrepen door de rust & ruimte die het creëerde in mijn lijf en in mijn hoofd. Ik werd soepeler, leniger en sterker en ik wist: ‘Dit vind ik heerlijk, dit is goed voor mij, hier wil ik verder mee gaan’.

Ik besloot de yogadocentenopleiding te gaan volgen bij Arhanta Yoga Opleiding Nederland in Tilburg, een wereldwijd erkende opleiding. Toen zich de mogelijkheid voordeed mijn andere baan op te zeggen en mij helemaal te richten op het lesgeven was dat een prachtig moment.
Dat ik nu mijn eigen yogastudio heb geopend vervult mij met trots en ik ben met veel energie en enthousiasme gestart op 1 november 2013.